C5 udvikles ikke mere, men kan i nogle firmaer være en mulig løsning noget tid endnu

C5 er bygget så godt og er så nem at tilpasse, at den i visse tilfælde fint kan bruges nogle år endnu.

Vi var vildt begejstret da C5 kom frem i 1994. Specielt var udviklingsmulighederne meget stærke og effektive. Systemet er så godt bygget, at nogle firmaer vil kunne køre videre med C5 nogle år endnu.

Har man fx fået lavet meget programmering i sin C5, som man har stor glæde af, og mangler man ikke de nye ting som C5 til gengæld ikke har, så kan man overveje at køre videre i sin C5 noget endnu.

Hvis man vil køre videre med sin C5, så skal man sørge for at have database, brugere og moduler nok til de år man vil fortsætte.

De C5 ejere der betaler opdateringsabonnement kan købe alt til C5 og de der ikke har abonnement kan kun købe database. Dette gælder så længe Microsoft har salget åbent. Når det slutter kan man ikke købe noget til C5 længere.

Man skal have en Windows version som C5 kan køre på. Det er ikke et problem i C5’s tidlige slutfase, men som årene går vil Windows forandre sig og måske ikke længere kunne køre C5. Det har vi også en løsning på, men der vil komme et tidspunkt hvor C5 er for gammel og man bør skifte til nyt ERP-system.

Fortsat drift gælder ikke den Hostede C5 (den man lejer), fortsat drift er kun mulig med en ejet (købt) C5.

Ring hvis vi skal hjælpe jer med at tilpasse, programmere og supportere jeres C5!

Vurder udgiften til at holde C5 i luften kontra en KeyBalance der har fri/gratis database – og kan mere.

Som vi skriver under de nye systemer, KeyBalance og Uniconta, så kan de gøre endnu mere for jer, så når tid er, vil vi meget gerne være med til at flytte jer over i KeyBalance eller Uniconta. Få et tilbud fra os!

C5

Kontakt os på 9632 4500 for hjælp til jeres MBS Dynamics C5 opgaver - eller for en sammeligning mellem C5 og et nyt ERP-system (KeyBalance eller Uniconta).​

MRC Computer A/S – Thistedvej 66 . 9400 Nørresundby . 9632 4500 . salg@mrc.dk . www.mrc.dk